Senaste inläggen
Här är ett recept på Mums-Mums
2dl strösocker
2msk florsocker
½ st äggvita
0.75dl kallt vatten
0.75msk gelatinpulver
o.75 dl kokhett vatten
500 g ljus blockchoklad
10 st smörgåsrån
Gör så här
1.Blanda ihop strösocker,florsocker,äggvita tillsammans med det kalla vattnet i en skål.
2. Rör ner gelatinpulvret i det kokheta vattnet.
3.Tillsätt gelatinvattnet i sockerblandningen.
4.Vispa med elvisp på medelhöghastighet tills det blir riktigt pösigt.
5.Kapa till smörgåsrånen med hjälp av en rund pepparkaksform till runda plattor.
6.Spritsa ut smeten på plattorna som en vriden topp.Ställ dem att stelna i frysen en timme.
7.Smält blockchokladen över ångbad (i en skål över en kastrull med kokande vatten).
8.Doppa toppen på Mums-Mumsen i den smälta chokladen.Ställ dem sedan på tork.
9.Förvara svalt.
Tips
Mums-Mums går utmärkt att frysa in.
hej ja det var drillgad idag på sporthallen.
har varit på drildag lärde mig assmycke ju de var skit kul men kim var sjuk shomn var ej där. buu.
Förlåt att jag inte srev igår men hade inte tid.me då skriver jag idag.igår klippte jag mig HEHE.skit kort jag har aldrig varit så kort någon gång.men iafså slutade jag tolv idagHI.jag målade en sverige flagga på brorsan innan vi åt he men nu väntar han på datorn så byebye.
ja jag kommer på lördag
såklart så behöver jag ett nytt tändstift till fyrhjulingen. så pappa kollar om han får tag på ett nytt.
vart ingen fyrhjulskörning igår men jag lärde mig en sak på drillningen.det var en snurr då man skulle hålla armen som ett V med handen typ vid halsen.och sedan skulle man he över drillpinnen och he ut armen.
XD
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|
Jag på examen -12 Jag är en tjej som är snart 13 år . Jag drillar,rider,åker slalom, åker snowboard och är social med de jag känner,oftast:)